måndag 18 januari 2010

En resa i lärande

Den här bloggen skapades för att ge möjlighet för alla som är intresserade att ta del av vilka erfarenheter, lärdomar, insikter och idéer en grupp lärare, skolledare, chefer och politiker i Falkenberg gjort och fått under en studieresa i januari 2010. Inläggen skrivs av alla de som medverkade vid resan och vi hoppas kunna dela med oss så mycket som möjligt av alla nya lärdomar och insikter.

Studieresan gick till London och under tre mycket intensiva dagar fick deltagarna möjlighet att besöka världens största mässa för IT och lärande, BETT-show, lyssna till föreläsare, delta i seminarier, besöka olika skolor i Londonområdet samt utbyta erfarenheter och nätverka med såväl svenska som utländska pedagoger, skolledare, forskare och leverantörer. Det gavs också utrymme för att utveckla samarbetet mellan våra olika verksamhetsgrenar grundskola och gymnasieskola och många nya kontakter knöts.

Det är vår föroppning att vi, genom att dela med oss, kan inspirera även dig som läsare att börja fundera mer över skola, kunskapssyn, lärande och vad som är viktigt för våra ungdomar och framtidens skola.

Varmt välkommen önskar hela gänget
genom
Kristina Björn, IT-ledare

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera